Predviđeni izgled zgrade

1 2 3 4 5 6 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opis Promenade Palace hotela

Hotel je projektovan da ispunjava  kriterijume za kategorizaciju 4 + zvezdice što podrazumeva prostorne zahteve i sadržaje koji su u skladu sa internacionalnim standardima za 4 +  zvezdice. U okviru hotela je definisano 57 smeštajnih jedinica, lobi sa barom, restoran kapaciteta 108 mesta, najsavremeniji spa I wellness centar, prostor za konferencije i bankete, podzemna garaža za smeštaj 26 vozila.

Kao zasebna celina u okviru istog objekta definisan je prostor wellnes centra, koji se prostire na 5 nivoa i sadrži: bazen P=136 m² sa pratećom plažom, manji bazen sa radioaktivnom vodom, rimsko kupatilo, whirpool, 4 relaksacione kade, saunu, solarijum, 8 stolova za različite vrste masaže, kozmetički salon, fitness salu sa opremom za vežbanje i vitaminski bar. Prema strukturi smeštajne jedinice će biti jednokrevetne, dvokrevetne i apartmani. Minimalne površine soba su: jednokrevetne 18 m², dvokrevetne 24 m² i apartmani do 48 m². Minimalna površina kupatila je 4 m². sve  sobe imaju  terasu i pogled na gradski park i šetalište.

U hotelu će biti implementiran PMS (Property management system) putem koga će se upravljati svim hotelskim sistemima. U sobama je predviđena ugradnja sistema smart-rooms, LCD TV, brzog Interneta i minibara. Sobe će biti zvučno izolovane u skladu sa najnovijim standardima u toj oblasti. Određen broj soba kao i kompletna komunikacija u hotelu su prilagođeni za boravak osoba sa invaliditetom.

Kuhinjski blok, magacinske prostorije i oprema u njima su projektovani prema zahtevima sistema HACCP. Vertikalna komunikacija je obezbeđena sa dva stepeništa i jednim požarnim, tri putnička i dva teretna lifta.
slika objekta